Személyi stílustanácsadás

“A stílus az egyik módja annak, hogy elmond ki vagy, anélkül, hogy megszólalnál”  Rachel Zoe

Vannak akik születésük pillanatától érzik és értik, vannak akik nem. Mégis mindenkinek lehetősége van stílusosan öltözködni, stílustanácsadó segítségével.  A pillanatok alatt változó divatirányzatok közötti eligazodás nem könnyű, nehéz rátalálni a megfelelő öltözékre, – ha egységes stílusra törekszel -,  amelytől magabiztosabbá, sikeresebbé válhatsz. Ebben az útkeresésben lehet segítségedre egy személyi stylist, aki felmérve adottságaidat, alkatodat, veled közösen kialakítja ruhatáradat, ötletet ad sminkedre és frizurádra. A stílustanácsadás időt, pénzt, energiát megspórol Neked.

Engedd, hogy végigvezesselek ezen az úton!

Vedd fel velem a kapcsolatot ITT !

stílustanácsadás - Séllei Gabi stílustanácsadás - Séllei Gabi
A stílus tanácsadást a férjem adta ajándékba, mert szerette volna, ha rátalálok magamra külsőleg is. Munkám során számos tárgyaláson, megbeszélésen veszek részt, sok szakmai előadást tartok, ahol nagyon fontos a megjelenés. Már az első gardrob-mustrán szembesültem azzal a ténnyel, hogy bár rengeteg a ruhám, mégis olyan alapvető darabok hiányoznak a ruhatáramból, amire építkezni lehetne. A legtöbb ruhámat impulzusvásárlóként szereztem be, mert épp megtetszett a színe, vagy a formája, vagy jól állt a kirakati babán. Aztán hazajövet rájöttem, hogy nem tudom mivel felvenni, vagy nem is áll jól nekem.
GAbi által sikerült rátalálni az igazi stílusomra, megtanultam  hogy milyen ruhadarabok állnak jól, mit mivel lehet kombinálni, milyen színek azok, amik erősítik az egyéniségem. Komplett ruhatárat sikerült azóta összeállítani, és leszoktam az impulzus vásárlásról is. Már csak úgy veszek meg 1-1 darabot, hogy tudom, valamivel fel tudom majd venni, össze tudom párosítani.
Sokat segített az új frizura, az új szín megválasztása. Ezen felül nagyon hasznos volt a sminktanfolyam, ahol megtanulhattam, hogy a mindennapokban hogyan készítsem el rövid idő alatt a nappali sminkem, de azt is, hogy hogyan alakíthatom át azt esti sminké.
Mindezek figyelembe vételével sokkal magabiztosabb vagyok, bátrabban megyek be az üzletekbe és nem érzem magam olyan elveszettnek 1-1 vásárlás alkalmával, mert célorientáltan tudok keresni szín, forma, stílus alapján.
Véleményem szerint egy ilyen tanfolyam/tanácsadás minden embernek jól jönne. Nemcsak, hogy jobban érzem magam azóta, de sokkal kevesebbet is költök ruhákra, mert inkább 1-1 minőségi darabra adok ki pénzt, és megspórolom a hiper akciók, leárazások, kedvezmények alkalmával elköltött súlyos tízezreket, amik nagy része a ruhásszekrény alján landolna.
Kata
stílustanácsadás - Séllei Gabi Stílustanácsadás - Séllei Gabi
Több okból is elégedetlen voltam magammal. Javítani szerettem volna a megjelenésemen, szerettem volna, ha ez jobban összhangban lenne az egyéniségemmel. Sokmindent próbáltam egyedül mielőtt Gabihoz fordultam segítségért. Nekem a magazinokban leírt tanácsok sajnos nem tudtak segíteni, mert teljesen más olvasni valamiről, illetve azt jól, az egyéniségünkhöz szabva alkalmazni. Az embernek szüksége van valakire, aki külső szemmel látja, aki segít abban, hogy a hatás valóban az legyen, amit szeretnénk.
Én egy „teljes megújulást” kértem, mert szükségem volt az egész megjelenésem megváltoztatására. Átnéztük és frissítettük a ruhatáramat,Gabi abban is segített,  hogy hozzám jobban illő hajviselet és sminket tudjak kialakítani.  A találkozásunkat megelőzően is voltak persze szép ruháim,  voltak napok amikor azokat úgy tudtam viselni, hogy úgy éreztem ez másokban is azt a hatást kelti, amit szerettem volna. De sajnos ez egyedül nem sikerült rendszeresen.  Megtanultam, hogy hogyan tudom mindezt tudatosan, minden nap alkalmazni, úgy, hogy mindez pontosan azt a hatást váltsa ki a környezetemben amit szeretnék. Az együtt megtanultakat ma már rutinszerűen, úgy tudom alkalmazni, hogy nekem sem kerül különösebb erőfeszítésembe és az eredményt is élvezem. Ez természetesen nagyon jó hatással van a hangulatomra és az emberekkel való kapcsolatomra.
Ajánlom ezt a felfrissülést mindenkinek, aki szeretné, hogy a megjelenése harmonikus legyen és jól kifejezze az egyéniségét.  Mindenkinek, aki egyszerűen jobban szeretné érezni magát a bőrében.
Ibolya
Stílustanácsadás - Séllei Gabi Stílustanácsadás - Séllei Gabi

Fantasztikus változás, magabiztosságot és sikert eredményez!

 

Stílustanácsadás - Séllei Gabi Stílustanácsadás - Séllei Gabi

Vedd fel velem a kapcsolatot ITT !

Comments are closed.