Átváltoztatás

Jó kislányból bombanő lett!

Visszahúzódó, önbizalomhiányban szenvedő 22 éves füredi lányból, az átváltoztatás nap végére egy egészen más, valóban vonzó, csinos fiatal hölgy tükörképe nézett vissza rá és ránk.

Az eredmény magáért beszél !

Átváltoztatás - Séllei Gabi Átváltoztatás - Séllei Gabi
Gyermeli Kata sminkes a tavasz jegyében festette ki Annamária arcát: mivel ő egy csendesebb, visszahúzódóbb lány, ezért nem kapott harsány sminket. A pólóhoz illeszkedve a szemhéjakra rózsaszín került, amely a barnával kombinálva gyönyörűen kiemelte Annamária szemeit.
Átváltoztatás - Séllei Gabi Átváltoztatás - Séllei Gabi
Sellei Gabi végül a nőcis, romantikus frizurához a mai divatot követve rafinált szabású fekete nadrágot, rózsaszín felsőt és vagány fehér kabátot választott. Mivel Annami vékony, a stylist szerint bátran lehetett erősíteni a húzott nadrággal, a széles övvel, a világos dzsekivel és a feliratos felsővel.

“Minden nagyon tetszik, az új hajamat kifejezetten nagyon szeretem. A reggeli állapothoz képest úgy érzem, most egy jóval  modernebb nő néz vissza rám a tükörből. Nőtt az önbizalmam, nagyon sok jó tanácsot kaptam mindegyik szakembertől, sokkal jobban érzem magam. Egészen biztos vagyok abban is, hogy ezentúl bátrabb leszek a viselkedésben és az öltözködésben is!” Annamari

Comments are closed.